Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Ιδρυση Συλλόγου "Εθελονική Δράση Πολιτών Σιάτιστας"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Εθελοντική Δράση Πολιτών Σιάτιστας
Πρόσφατα, ιδρύθηκε στη Σιάτιστα Σύλλογος με την επωνυμία “Εθελοντική Δράση Πολιτών Σιάτιστας”. Η Σιάτιστα  δεν είναι μόνο η πόλη των δωρητών και των ευεργετών, των τεχνών και των γραμμάτων, σε κάθε φάση της ανάπτυξής της και της ιστορίας της υπήρχαν και οι απλοί πολίτες που σε καλούς και σε δύσκολους καιρούς πρόσφεραν κι αυτοί από τον εαυτό τους ή από το υστέρημά τους για το κοινό καλό. Μέσα σ' αυτό το πνεύμα μια ομάδα πολιτών πήρε την πρωτοβουλία για την ίδρυση αυτού του Συλλόγου. Ιδιαίτερα, μέσα από τη δοκιμασία που περνάει η χώρα μας σήμερα η έκφραση της αλληλεγγύης και ο εθελοντισμός είναι ζωτικής σημασίας. 
Στόχοι του Συλλόγου είναι:
- Η προαγωγή του εθελοντισμού στη Σιάτιστα για την επίλυση των προβλημάτων που αφορούν στην περιοχή μας και την τοπική κοινωνία της.
- Η εθελοντική συμμετοχή των πολιτών της Σιάτιστας σε θέματα πολιτιστικά, περιβαλλοντικά και κοινωνικά και η συμβολή στην επίλυσή τους.
- Γενικότερα, η ανάληψη πρωτοβουλιών που θα συμβάλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της καθημερινότητας, της ποιότητας ζωής και της εικόνας της πόλης μας.
Το νεοσύστατο Διοικητικό Συμβούλιο αποτελείται από τους: Στέργιο Δίκο Πρόεδρο,  Δημήτριο Σαμαρά Αντιπρόεδρο, Τατιανή Παπά Γενικό Γραμματέα, Αναστάσιο Καρακώστα  Ταμία Α΄, Νικόλαο Λάτσιο Ταμία Β,'  Ελένη Κακάλη Οργανωτικό Γραμματέα Α΄, Θωμά Θεοδωρόπουλο Οργανωτικό Γραμματέα Β' . 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του Δ.Σ. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι για να καταθέσουν τις προτάσεις τους ή για να γίνουν μέλη. Όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα. E-mail: ethel.siat@gmail.com.
                                                                                                           
                                                                                                            ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου