Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Οι δράσεις του Συλλόγου μας




Δευτέρα 15 Απριλίου ο Σύλλογος "Εθελοντική Δράση Πολιτών Σιάτιστας" σε συνεργασία με τον Αιμοδοτικό Σύλλογο ο Άγ. Παντελεήμων παρέδωσε στον Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλο τα φάρμακα που συνέλεξαν για τους συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.

Ο Σύλλογος είναι μεν νεοσύστατος, αλλά οι δράσεις του πυκνώνουν και επικεντρώνονται στην αναβάθμιση της πόλης μας και της ποιότητας διαβίωσής μας σε αυτήν.

Την Κυριακή 14 Απριλίου ο Σύλλογος πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία δεντροφύτευση στην περιοχή από το ΒΙΟΠΑ μέχρι το βενζινοπωλείο Σιάτρα. Εκτός από τους φίλους και τα μέλη του Συλλόγου στη δεντροφύτευση συμμετείχε η Κυρία Ζωή Παπαγεωργίου με την ομάδα του Συλλόγου Εθελοντών Φίλων του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου ‘Αντηρίδα‘ που ήρθαν για το σκοπό αυτό από τη Θεσσαλονίκη. Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς αυτής της δράσης: τους συμπολίτες μας Αδελφούς Παπαγεωργίου και την Κα Ναούμα Ταχμιντζή. Επίσης, εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στους συμπολίτες μας Ηλία Ώττα  και Κωνσταντίνο Μπούρτσο για το μηχανικό  εξοπλισμό που πρόσφεραν  και τη βοήθεια  για τη διαμόρφωση του χώρου και πότισμα των δένδρων, αλλά και όλους όσους αγκάλιασαν αυτήν την προσπάθεια ώστε η Σιάτιστα να αποκτήσει νέους πνεύμονες πρασίνου.

Να θυμίσουμε ακόμη ότι στις 7 Απριλίου διοργανώθηκε από την Εθελοντική Δράση ομιλία για θέματα υγείας από τους γιατρούς Κ. Μαδίκα, καρδιολόγο και  Π. Λάτσιο, αγγειοχειρουργό. Επίσης μέλη του Συλλόγου, στις αρχές του μήνα έχτισαν το τοιχίο γύρω από το εξωκλήσι του Αι Γιάννη. Σ’ αυτό το σημείο εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες στον κ. Μπαλίστα για τη βοήθειά του. Οι δράσεις του Συλλόγου ξεκίνησαν με την κοπή πίτας στις 17 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Αρχοντικό.

Το πρόγραμμα δράσεων για το υπόλοιπο της χρονιάς θα ανακοινωθεί προσεχώς.

Από το ΔΣ

Youtube videos από τις δράσεις του Συλλόγου :
Κοινωνικό Φαρμακείο http://youtu.be/f74Lc1CG084 
Δεντρυφύτευση http://youtu.be/NkYQHjDQtvw
Ομιλίες για την υγεία http://youtu.be/9R_7AUtUSAk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου