Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ 
                                                                             ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΣΙΑΤΙΣΤΑ  ΑΠΟ ΤΗΝ             ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ    ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΙΑΤΙΣΤΑΣ
Με μεγάλη επιτυχία γιορτάστηκε η Παγκόσμια ημέρα Εθελοντισμού στη Σιάτιστα από τον Σύλλογο «Εθελοντική δράση πολιτών Σιάτιστας»  στο ξενοδοχείο ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ, με την ανταπόκριση του κόσμου να ξεπερνά κάθε προσδοκία. Μια εκδήλωση  ξεχωριστή  που την πλαισίωσαν Καλλιτέχνες  Σιατιστινοί  ,το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας-παραδοσιακή ορχήστρα και το συγκρότημα BLACK ROADS.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Δίκος Στέργιος, χαιρέτησε την εκδήλωση τονίζοντας τη σημασία του εθελοντισμού ως στάση ζωής, και ως θεσμό που συμβάλλει στην αντιμετώπιση των κοινωνικών, οικονομικών και περιβαλλοντικών προβλημάτων και καλείται να αναπληρώσει τα κενά που δημιουργεί η αδυναμία του κράτους και οι μηχανισμοί της αγοράς. Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος αναφέρθηκε στη δράση και τους σκοπούς του Συλλόγου καλώντας τους πολίτες να ευαισθητοποιηθούν και ενισχύσουν τον εθελοντισμό , ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση καθώς και το μουσικό σχολείο-παραδοσιακή ορχήστρα ,το συγκρότημα BLACK ROADS και ιδιαιτέρως τους Καλλιτέχνες που δώρισαν τα έργα τους ,τα οποία κληρώθηκαν στο τέλος της εκδήλωσης.
Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος κ. Δημήτριος Λαμπρόπουλος  συγχαίροντας τα μέλη του συλλόγου για τη δράση τους και τονίζοντας  τη σημασία του εθελοντισμού.
Το Δ.Σ ευχαριστεί τον κύριο Κουκουτάρη ΑΘ.    για την προσφορά των προιόντων της γνωστής βιομηχανίας κατεψυγμένης Ζύμης  ALFA, To Ζαχαροπλαστείο “Γιάννης”και τις κυρίες του Συλλόγου για την προσφορά των εδεσμάτων ,επίσης   ευχαριστεί τους Καλλιτέχνες για τη δωρεά των έργων ,το Μουσικό  Σχολείο και το συγκρότημα BLACK ROADS  και όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης .
                                       Ο   ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ  ΕΙΝΑΙ  “ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ”
     ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ  ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ   ΓΙΟΡΤΕΣ ,ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ
                        ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ,ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟ 2015
                                                                                                                              ΤΟ Δ.Σ
                                                                                                                       ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

         
                        Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου